Basic пакет

2400 ден.
 • Хостирање на 1 веб сајт
 • 1 GB Хостинг простор
 • 40 GB Трансфер
 • 700 ден. регистрација на домен

Ultimate

5700 ден.
 • Вклучен домен
 • Хостирање на 10 веб сајтови
 • 25 GB Хостинг простор
 • 500 GB Трансфер

ЗОШТО ДА ГО ХОСТИРАШ ВЕБ САЈТОТ КАЈ НАС И ШТО НУДИМЕ?

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЕМАИЛ АДРЕСИ

 •  Webmail (пристап до емаил адреси преку било кој пребарувач)
 •  IMAP или POP3 (избор на incoming mail server)
 •  SMTP
 •  Подесување на емаил адресите на било кој паметен телефон
 •  Голема заштита од спам пораки (SpamAssassin)

БРЗ И ОПТИМИЗИРАН ВЕБ САЈТ СЕРВЕРСКА ЛОКАЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА
Сајтот хостиран на нашите сервери може да издржи илјадници посетители дневно (сервери поврзани на 1gbps мрежа, кои користат SSD дискови со што отварањето на сајтот е ултра брзо).

ИНФОРМАЦИИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ
ЦА-КОМ ПРАВИ РЕДОВНИ КОПИИ НА СИТЕ ПОДАТОЦИ, СО ШТО НЕМА ПОТРЕБА ОД ГРИЖА ЗА ГУБЕЊЕ НА ПОДАТОЦИТЕ