Телефонија

Сметки до 50% пониски благодарение на тарифирањето по секунда!

Доколку не сте корисник на пакетираните услуги, Неотел фиксната телефонија ви е достапна преку нас. Идеални решенија за ефикасна комуникација како и квалитетна врска со вашите деловни партнери.

Learn More

Домашни корисници:

Пакет 300

354 ден./мес.

Раговори во мрежата на Неотел

-Промотивно! Неограничено

Раговори кон други фиксни оператори

-200 мин.

Пакет 150

177 ден./мес.

Разговори во мрежата на Неотел

-Неограничено во првите 3 месеци

-200 мин. по првите 3 месеци

Разговори кон другите фиксни оператори

-100 мин.

ПРЕНОС НА БРОЈ

Брзо и едноставно!

Преносливоста на број претставува промена на оператор и обезбедување право да го задржите постојниот број во исто нумеричко подрачје.

Сè што треба да направите е да ги следите следниве чекори:

1. Да ги подмирете сите отворени сметки кон постојниот оператор.

2. Да поднесете барање за пренос на број во нашиот продажен салон или преку нашите партнери во земјата.

Што понатаму?

Потоа барањето се доставува до соодветниот оператор. Истиот во рок од 1 ден се произнесува по барањето. По одобрувањето на барањето Вие станувате наш претплатник. Со префрлувањето во Неотел, Ви останува истиот број како и порано! Доколку барањето е одбиено, имате можност повторно да ја започнете постапката.

За повеќе информации јавете се на 031 / 412 – 660

What kind of clients do you work with?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc aliquam justo et nibh venenatis aliquet.
What is your turn around time?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc aliquam justo et nibh venenatis aliquet. Morbi mollis mollis pellentesque. Aenean vitae erat velit. Maecenas urna sapien, dignissim a augue vitae, porttitor luctus urna.
Do you have an affiliate program?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc aliquam justo et nibh venenatis aliquet. Morbi mollis mollis pellentesque. Aenean vitae erat velit. Maecenas urna sapien, dignissim a augue vitae, porttitor luctus urna.

ТАРИФИ И ЦЕНОВНИК

ЛОКАЛНИ ПОВИЦИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ Во мрежата на Неотел* 0,4 ден. 0,47 ден. Кон други фиксни оператори – нормална тарифа 0,95 ден. 1,12 ден. Кон други фиксни оператори – евтина тарифа 0,55 ден. 0,65 ден.

НАЦИОНАЛНИ ПОВИЦИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
Во мрежата на Неотел* 0,85 ден. 1 ден.
Кон други фиксни оператори – нормална тарифа 1,5 ден. 1,77 ден.
Кон други фиксни оператори – евтина тарифа 1 ден. 1,18 ден.
ПОВИЦИ КОН МОБИЛНИ БРОЕВИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
T-Mobile, ONE, VIP – преку цел ден 6,8 ден. 8,02 ден.

*Цената важи зависно од избраниот пакет. Прикажаните цени се за минута разговор. Времетрање на тарифи: нормална 08:00 – 20:00 – евтина 20:00 – 08:00. Тарифите кон останатите држави кои не се прикажани во табелите можете да ги погледнете ТУКА.

ЦЕНИ НА МЕЃУНАРОДНИ РАЗГОВОРИ – ПОПУЛАРНИ ЗЕМЈИ
Кон фиксни мрежи Кон мобилни мрежи
Без 18% ДДВ Со 18% ДДВ Без 18% ДДВ Со 18% ДДВ
САД 8,90 ден. 10,5 ден. 8,90 ден. 10,5 ден.
Канада 8,90 ден. 10,5 ден. 8,90 ден. 10,5 ден.
Австралија 8,90 ден. 10,5 ден. 33,05 ден. 39 ден.
Нов Зеланд 8,90 ден. 10,5 ден. 44,92 ден. 53 ден.
Албанија 11,86 ден. 14 ден. 15,25 ден. 18 ден.
Србија 11,86 ден. 14 ден. 25,42 ден. 30 ден.
Хрватска 13,56 ден. 16 ден. 15,25 ден. 18 ден.
Бугарија 8,90 ден. 10,5 ден. 11,86 ден. 14 ден.
Грција 8,90 ден. 10,5 ден. 25,42 ден. 30 ден.
Германија 13,56 ден. 16 ден. 29,66 ден. 35 ден.
Велика Британија 8,90 ден. 10,5 ден. 29,66 ден. 35 ден.
Италија 8,90 ден. 10,5 ден. 29,66 ден. 35 ден.
Франција 8,90 ден. 10,5 ден. 29,66 ден. 35 ден.
Русија 8,90 ден. 10,5 ден. 29,66 ден. 35 ден.
Словенија 8,90 ден. 10,5 ден. 25,42 ден. 30 ден.
Турција 13,56 ден. 16 ден. 25,42 ден. 30 ден.

Don't Be Shy

Доколку ти е потребна дополнителна помош или имате прашање контактирајте не, ние сме онлајн и подготвени да одговориме.