Идеални решенија за ефикасна комуникација како
и квалитетна врска со вашите деловни партнери

PSTN линија

Услугата самостојна фиксна ИП телефонија е достапна само за корисници кои имаат интернет пристап од Неотел преку оптика.

PSTN

 • Истовремени говорни канали
 • Тарифирање по секунда
 • DDI (Direct Dial-In)
 • Еднократен надом. за 24/12 мес.
 • Месечна претплата  250 ден./мес.*

ISDN BRI 2

Наменета е за средни компании кои имаат потреба од повеќе од еден говорен канал истовремено за дојдовни и појдовни повици. Основната ISDN BRI услуга е со два истовремени говорни канали и секој следен чекор е зголемување за два нови говорни канали.

ISDN BRI 2

 • Истовремени говорни канали – 2
 • Тарифирање по секунда
 • DDI (Direct Dial-In) ДА
 • Еднократен надом. за 24/12 мес.
 • Месечна претплата  450 ден./мес.*

ISDN PRI 30

Наменета е за големи компании кои имаат потреба од голем број на говорни канали за истовремено опслужување на дојдовни и појдовни повоци. ISDN PRI услугата обезбедува вкупно 30 истовремени говорни канали.

ISDN PRI 30

 • Истовремени говорни канали 30
 • Тарифирање по секунда
 • DDI (Direct Dial-In) ДА
 • Еднократен надом. за 24/12 мес.
 • Месечна претплата  5.000 ден./мес.*

ПРЕНОС НА БРОЈ

Брзо и едноставно!

Преносливоста на број претставува промена на оператор и обезбедување право да го задржите постојниот број во исто нумеричко подрачје.

Сè што треба да направите е да ги следите следниве чекори:

1. Да ги подмирете сите отворени сметки кон постојниот оператор.

2. Да поднесете барање за пренос на број во нашиот продажен салон или преку нашите партнери во земјата.

Што понатаму?

Потоа барањето се доставува до соодветниот оператор. Истиот во рок од 1 ден се произнесува по барањето. По одобрувањето на барањето Вие станувате наш претплатник. Со префрлувањето во Неотел, Ви останува истиот број како и порано! Доколку барањето е одбиено, имате можност повторно да ја започнете постапката.

За повеќе информации јавете се на 031 / 412 – 660

ТАРИФИ И ЦЕНОВНИК

ЛОКАЛНИ ПОВИЦИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
Во мрежата на Неотел* 0,4 ден. 0,47 ден.
Кон други фиксни оператори – нормална тарифа 0,95 ден. 1,12 ден.
Кон други фиксни оператори – евтина тарифа 0,55 ден. 0,65 ден.
НАЦИОНАЛНИ ПОВИЦИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
Во мрежата на Неотел* 0,85 ден. 1 ден.
Кон други фиксни оператори – нормална тарифа 1,5 ден. 1,77 ден.
Кон други фиксни оператори – евтина тарифа 1 ден. 1,18 ден.
ПОВИЦИ КОН МОБИЛНИ БРОЕВИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
T-Mobile, ONE, VIP – преку цел ден 6,8 ден. 8,02 ден.

*Цената важи зависно од избраниот пакет. Прикажаните цени се за минута разговор. Времетрање на тарифи: нормална 08:00 – 20:00 – евтина 20:00 – 08:00. Тарифите кон останатите држави кои не се прикажани во табелите можете да ги погледнете ТУКА.

ЦЕНИ НА МЕЃУНАРОДНИ РАЗГОВОРИ – ПОПУЛАРНИ ЗЕМЈИ
Кон фиксни мрежи Кон мобилни мрежи
Без 18% ДДВ Со 18% ДДВ Без 18% ДДВ Со 18% ДДВ
САД 8,90 ден. 10,5 ден. 8,90 ден. 10,5 ден.
Канада 8,90 ден. 10,5 ден. 8,90 ден. 10,5 ден.
Австралија 8,90 ден. 10,5 ден. 33,05 ден. 39 ден.
Нов Зеланд 8,90 ден. 10,5 ден. 44,92 ден. 53 ден.
Албанија 11,86 ден. 14 ден. 15,25 ден. 18 ден.
Србија 11,86 ден. 14 ден. 25,42 ден. 30 ден.
Хрватска 13,56 ден. 16 ден. 15,25 ден. 18 ден.
Бугарија 8,90 ден. 10,5 ден. 11,86 ден. 14 ден.
Грција 8,90 ден. 10,5 ден. 25,42 ден. 30 ден.
Германија 13,56 ден. 16 ден. 29,66 ден. 35 ден.
Велика Британија 8,90 ден. 10,5 ден. 29,66 ден. 35 ден.
Италија 8,90 ден. 10,5 ден. 29,66 ден. 35 ден.
Франција 8,90 ден. 10,5 ден. 29,66 ден. 35 ден.
Русија 8,90 ден. 10,5 ден. 29,66 ден. 35 ден.
Словенија 8,90 ден. 10,5 ден. 25,42 ден. 30 ден.
Турција 13,56 ден. 16 ден. 25,42 ден. 30 ден.

Drop Me a Line

Доколку ти е потребна дополнителна помош или имате прашање контактирајте не, ние сме онлајн и подготвени да одговориме.