За нас

ЦаКом е телекомуникациски оператор формиран во 2004 година. Повеќе од 10 години на пазарот нудиме широк спектар на услуги од областа на широкопојасен интернет пристап, фиксна телефонија и хостирање. Нашата мисија е на своите домашни и деловни корисници да им обезбедиме квалитетен пристап до нашите телекомуникациски сервиси кои ќе им овозможат едноставна и ефикасна комуникација, а истовремено да ги обезбеди неопходните стандарди за заштита на животната средина

Интернет пристап

Каква и да е твојата потреба од интернет пристап, таа и ќе ја понудиме.Безжичен интернет со одлични перформанси, сè што ти е потребно може да ти понудиме.

Фиксна Телефонија

Фиксната телефонија на Неотел овозможува најевтини локални и меѓународни разговори со коишто значително ќе ја намалиш досегашната телефонска сметка.

v

Хостинг

Веб хостинг, регистрација на домени, веб дизајн, веб девелопмент.

g

VPN Пристап

Ниво на безбедност и изнајмување на посебна приватна линија, со значително помали трошоци.

Можност за брзо додавање на нови одалечени корисници.

Користење на веќепостоечка инфраструктура.